El Ghazi lijkt bij Ajax te starten tegen APOEL Nicosia

10 december 2014, 08:11

Anwar El Ghazi lijkt te kunnen rekenen op een basisplaats bij Ajax in de cruciale Champions League-wedstrijd tegen APOEL Nicosia. De flankspeler kampte in aanloop naar het treffen met de Cyprioten met liesklachten, maar kan zeer waarschijnlijk weer in actie komen. Er moet een kleine slag om de arm worden gehouden, aangezien er nog even gekeken moet worden naar hoe hij herstelt van de afsluitende groepstraining. Dat meldt De Telegraaf.

El Ghazi moest de wedstrijden tegen ADO Den Haag en Willem II aan zich voorbij gaan wegens zijn liesblessure. De Barendrechter werd vervangen door Ricardo Kishna, die zich tegen APOEL dus weer lijkt te moeten schikken in een reserverol. Lasse Schöne zal weer uitwijken naar de linkerflank.

Het is geen verrassing dat Frank de Boer opteert voor El Ghazi. "Anwar heeft scorend vermogen en hij is snel. Zijn afwezigheid zou een streep door mijn rekening zijn tegen APOEL. Zo'n belangrijke wedstrijd is ook goed voor de ontwikkeling van El Ghazi als hij het kan invullen zoals we willen", aldus de Ajax-coach, die niet kan beschikken over Nicolai Boilesen en Kolbeinn Sigthórsson, waardoor Nick Viergever en Arkadiusz Milik ook in de basis zullen starten.

Vermoedelijke opstelling Ajax

Cillessen; Van Rhijn, Veltman, Moisander en Viergever; Klaassen, Serero en Andersen; El Ghazi, Milik en Schöne.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen