De Boer verrast door effectief Ajax in Europa League-return

Ger
26 februari 2015, 22:13

Trainer Frank de Boer werd aangenaam verrast door de trefzekerheid van Ajax in de return tegen Legia Warschau. In de eerste helft maakten de Amsterdammers al drie doelpunten, waarmee de buit in de Europa League snel binnen was.

"Legia moest aanvallen om de achterstand van een doelpunt goed te maken. Daardoor zouden wij ruimte krijgen en profiteren. Ik had echter niet verwacht dat wij zo effectief zouden zijn en binnen een kwartier al twee doelpunten maakten waardoor Legia veel moest scoren," aldus De Boer tegen de NOS. "Wij hebben een uur goed gespeeld en hopelijk trekken wij die lijn door. Maar ik heb ook minpunten gezien. Het laatste half uur was niet goed. Dan moet je professioneel de wedstrijd uitspelen en dat deden wij niet. Wij werden gemakzuchtig waardoor de tegenstander kansen kreeg."

"Wij hebben nu nog twee doelstellingen. De tweede plek die recht geeft op deelname aan de voorronde van de Champions League vasthouden en ver komen in de Europa League", zegt De Boer. "Dat laatste zal heel lastig worden, want er zitten veel sterke ploegen bij. Maar als Ajax moeten wij ons laten zien, aantonen hoe goed wij in werkelijkheid zijn. Dat kan in de Europa League."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen