De Boer: "We moeten meer kansen creëren tegen ADO"

22 maart 2015, 20:25

Ajax hield zondag drie punten over aan de thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag, maar toch was coach Frank de Boer na afloop verre van tevreden. De landskampioen maakte in de Amsterdam ArenA weinig indruk en stelde de winst pas in de slotfase veilig (1-0).

"We moeten meer kansen creëren tegen ADO. Daar gaat het om in voetbal", zei De Boer tegen het ANP. "We hebben de toeschouwers niet vermaakt en dat is jammer."

Ajax trad aan met 120 minuten voetbal in de benen van de Europa League-wedstrijd tegen Dnjepr van afgelopen donderdag. De Amsterdammers werden na verlenging uitgeschakeld door de Oekraïense ploeg. "Of we nog een kater hadden van het duel met Dnjepr?", herhaalde De Boer de vraag. "Dat mag geen excuus zijn, maar daarom had ik wel vijf andere spelers opgesteld. Die kregen de gelegenheid om aan te tonen dat ze er onterecht naast stonden."

Ricardo Kishna hield een knieblessure over aan het duel met ADO. De aanvaller moest het veld na een paar minuten in de tweede helft verlaten. "Hij klaagde in de rust al", aldus De Boer. "Maar in de tweede helft ging het niet meer." Medisch onderzoek moet uitwijzen of Kishna komende week met Jong Oranje kan spelen in de oefenwedstrijd tegen Jong Frankrijk.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen