Cocu: "Erkennen dat je tegen fantastische ploeg speelt"

2 november 2016, 00:00

Teleurstelling en realisme overheerst bij PSV, dat dinsdagavond na een 1-0 voorsprong met 1-2 ten onder ging tegen Bayern München. Hoewel trainer Phillip Cocu hoopte op een stunt, beseft hij dat de Duitsers terecht hebben gewonnen.

De bezoekers hadden meer balbezit, maar PSV deed wat het kon in het thuisduel. "We hebben er een wedstrijd van gemaakt", zegt Cocu bij Veronica. Na de 1-0 kreeg PSV de gelijkmaker tegen na een ongelukkig gegeven penalty. "Je kunt er een strafschop voor geven, maar het was wel een heel vervelend moment", vindt de coach. "Helemaal omdat we krucht putten uit onze voorsprong."

Na de pauze werkte PSV hard, maar kreeg het alsnog het deksel op de neus. "Ik vind dat we er de tweede helft alles aan gedaan hebben. Bij balverlies kwamen wij er goed uit, maar het moet allemaal meezitten. Het is gewoon een klasseploeg. Ik denk dat wij het maximale hebben gegeven vandaag. We kunnen elkaar in de ogen kijken en zeggen: we hebben er keihard voor gewerkt. Je moet soms ook erkennen dat je tegen een fantastische ploeg speelt. Naar onze mogelijkheden hebben we het goed gedaan."

Door het verlies gaat PSV met FC Rostov strijden om de derde plaats in de groep. "We gaan er alles aan doen om het voor elkaar te krijgen", besluit Cocu strijdvaardig.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen