Breuer: "Zonder Alves staan andere spelers op"

Ger
20 januari 2008, 09:30   Bijgewerkt: 20 januari 2008, 19:54

Met uitstekend voetbal liet SC Heerenveen zaterdagavond AZ volstrekt kansloos. De Friese ploeg besloot een ijzersterk optreden voor eigen publiek met een 4-0 zege. "De eerste vijf gaan we zeker halen", zegt Michel Breuer tegen FCUpdate.nl.

"We speelden goed en hebben de tegenstander flink onder druk gezet. We hebben de hele wedstrijd het initiatief gehad en vier goals gemaakt. Weinig reden tot klagen", lacht Breuer. "Dit zou eigenlijk elke wedstrijd moeten, maar dat valt natuurlijk niet mee. Deze overwinning geeft wel vertrouwen en daar moeten we op doorbouwen."

De Friese club lijkt inmiddels gewend aan de afwezigheid van Afonso Alves, die aast op een lucratief avontuur. "We moeten natuurlijk niet vergeten dat hij hele mooie dingen heeft laten zien. Alves is een geweldige speler. Maar ook zonder hem winnen we onze wedstrijden. De zaken rond Alves lopen niet zoals het zou moeten, maar daar zijn we als spelersgroep helemaal niet mee bezig. Je leest het en ziet het op televisie, maar we wachten rustig af."

"We hebben jongens die kort achter het niveau van Alves zitten, zoals Mikey Sulejmani. Die speelde tegen AZ fantastisch", stelt Breuer. "We hebben een hele goede ploeg en zonder Alves staan er andere spelers op. We hebben gewoon kans om bij de eerste vijf te komen. Dat is nog steeds het doel en ik geloof ook dat we het gaan halen."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen