België: Standard en Anderlecht verspelen punten

26 september 2005, 00:56

De drie topploegen in België hebben geen best weekend achter de rug. Nadat Club Brugge zaterdag al ten onder ging tegen Lokeren (0-1) slaagden ook Standard Luik en Anderlecht er zondag niet in om drie punten te pakken. Beide ploegen moesten genoegen nemen met een puntendeling tegen respectievelijk Germinal Beerschot en Lierse SK.

Vooral Standard mocht niet mopperen, want de ploeg leek af te stevenen op een nederlaag. De trotse koploper van de Belgische Juliper League kwam tegen Germinal Beerschot al vroeg in de wedstrijd met tien man te staan. Onyewu kreeg rood voor natrappen. Ondanks deze rode kaart kwam Standard via Conceiçao op voorsprong. Na voor rust had Germinal de rollen echter omgedraaid en keek Standard tegen een 2-1 achterstand aan. Vlak na rust schoot Germinal vervolgens in eigen goal, waardoor de eindstand bepaald werd op 2-2.

Door het puntverlies van Standard had Anderlecht de mogelijkheid om de koppositie over te nemen. De ploeg van trainer Franky Vercauteren slaagde hier echter niet in. Op bezoek bij Lierse SK kwam Anderlecht niet verder dan 0-0.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen