Chelsea onaantastbaar in Engeland

Ger
24 september 2005, 20:57

Chelsea pakte tegen Aston Villa de zevende competitiezege op rij. De landskampioen incasseerde wel de eerste tegentreffer in de Premier League. Moore verschalkte doelman Cech in de 44e minuut. Twee doelpunten van Lampard, waaronder een penalty, gaven Chelsea alsnog de drie punten. Robben, die een gele kaart kreeg, speelde bijna het gehele duel.

Charlton Athletic is de enige ploeg die nog in de buurt van koploper Chelsea kan blijven. Op bezoek bij het laag geklasseerde West Bromwich Albion won Charlton met 1-2. Murphy scoorde tweemaal namens Charlton. In de Premier League staat de ploeg nu op de tweede plaats met 15 punten uit 6 wedstrijden. Het verschil met Chelsea is zes punten.

Sylvestre

Sylvestre

Arsenal, dinsdag tegenstander van Ajax in de Champions League, kwam bij West Ham United niet verder dan 0-0. De Londense ploeg trad aan zonder de geblesseerde aanvallers Henry en Bergkamp. Ondanks de 0-0 was het een leuke wedstrijd, met de beste kans in de slotfase voor Zamora van de thuisploeg. Van Persie begon in de basis.

In de uitwedstrijd tegen Birmingham City bleef Liverpool steken op 2-2. Alle doelpunten vielen in de tweede helft. Cissé redde in de 83e minuut (strafschop) een punt voor Liverpool. Zenden werd in de slotfase gewisseld. Owen schonk Newcastle United de zege thuis tegen Manchester City: 1-0.