Heerenveen zonder Waterman tegen NEC

23 september 2005, 11:00

Het doel van SC Heerenveen zal vanavond, in het duel met NEC, niet worden verdedigd door Boy Waterman. De jonge doelman is afwezig omdat hij vandaag de begrafenis van de overleden Telstar-speler Luciano van den Berg bezoekt. Brian Vandenbussche zal Waterman tegen NEC vervangen als sluitpost van de Friezen.

Vandenbussche was vorig seizoen nog de eerste doelman van Heerenveen, maar hij verloor deze zomer de concurrentiestrijd van Boy Waterman. De Friezen moeten tegen NEC ook spits Klaas Jan Huntelaar missen. De aanvaller kreeg in het duel met Feyenoord de rode kaart en is geschorst voor het duel met de Nijmegenaren.

Ook NEC-trainer Cees Lok kan niet beschikken over een geheel fitte selectie. Alexander Prent, Rutger Worm en Saïd Boutahar zijn geblesseerd, terwijl ook de inzetbaarheid van spitsen Andrzej Niedzielan en Bart van den Eede twijfelachtig is. Waarschijnlijk zal Lok met beide spelers geen risico nemen, waardoor Guillano Grot en Romano Denneboom vermoedelijk de Nijmeegse voorhoede zullen vormen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen