Maaskant gelooft in stunt tegen Monaco

29 september 2005, 10:31

"Alles moet meezitten morgen, Moens in topvorm, een voorhoede die boven zichzelf uitstijgt en een offday van AS Monaco, dan hebben we kans ons te plaatsen voor de 2e ronde. Ik geloof in een wonder en weiger me vooraf neer te leggen bij uitschakeling", die strijdbare woorden sprak Robert Maaskant tijdens de laatste persconferentie voor het duel tegen AS Monaco.

"AS Monaco is een topploeg en zal negen van de tien keer van ons winnen. Die ene uitzondering kan best morgen zijn", gaat Maaskant verder. Eenvoudig zal het echter niet worden, beseft de oefenmeester. De selectie waarover de trainer kan beschikken, kent de nodige problemen. 

Jatto Ceesay (enkel), Michel Kreek (kuit), Frank van Mosselveld (enkel), Frank van der Struijk (voet) en Iwan Redan (knie) ontbreken allen vanwege blessures. De Hongaren Szombor Kerekes en Csaba Fehér zijn niet speelgerechtigd. Tijdens de laatste training haakte ook nog Kevin Bobson af. De aanvaller kreeg veel last van een liesblessure. Jos van Nieuwstadt en Anouar Hadouir zijn weliswaar fit maar kunnen nog geen volle 90 minuten aan. 

Door de vele afwezigen zal Maaskant waarschijnlijk de volgende elf spelers het veld in sturen namens Willem II tegen de Monegasken:

Moens- Wau, Smit, Victoria, Van der Haar- Agustien, Reuser, Caluwé- Denissen, Dembele en Kolsi

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen