Manchester United likt haar wonden

26 september 2005, 13:41

Al vroeg in het seizoen lijkt Chelsea de Premier League in haar greep te hebben. De ploeg uit Londen wint met speels gemak haar wedstrijdjes, terwijl de concurrentie punten blijft morsen. Zo verloor Manchester United afgelopen weekend volkomen onnodig met 1-2 van Blackburn Rovers.

"Met dit soort resultaten komen we nooit aan de top van de competitie", moppert Manchester-verdediger Gary Neville. De Brit staat zelf buitenspel met een liesblessure maar zag zijn teamgenoten zaterdag falen tegen het strijdlustige Blackburn. "We moeten eerst gaan zorgen dat we onze zaakjes zelf op orde krijgen. Pas als dat het geval is, mogen we denken aan onze titelkansen."

Neville weigert zich neer te leggen bij de suprematie van Chelsea. "Er zijn pas zeven wedstrijden gespeeld, het is nog te vroeg om conclusies te trekken. Het is echter duidelijk dat het voor ons nu het belangrijk is om geen punten meer te laten liggen."

"Ik maak me wel degelijk zorgen, vooral over ons spel", zegt ook manager Alex Ferguson. "We moeten eerst maar eens goed gaan voetballen, dat is het belangrijkst."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen