Scholes vreest voor titelkansen Manchester

22 september 2005, 14:23

Hoewel het seizoen nog jong is, denkt Paul Scholes dat Manchester United nu al cruciale weken tegemoet gaat. Volgens de middenvelder moeten de Mancunians winnen van Blackburn Rovers en Fulham om haar titelkansen intact te houden. Zo niet, vreest Scholes dat Chelsea nu al in een zetel zit om haar titel te prolongeren.

"Vorig seizoen hebben we veel stomme punten laten liggen tegen de kleinere ploegen van de competitie", zegt Scholes tegen MUTV. "Chelsea deed dat niet, waarvoor we al snel achterop raakten. Dat mag dit seizoen niet nog een keer gebeuren. Als we er niet in slagen om van Blackburn en Fulham te winnen, kunnen we de titel alweer bijna vergeten."

"Ik ben er van overtuigd dat Chelsea nog punten zal morsen, maar wij kunnen het ons niet veroorloven om hetzelfde te doen. Chelsea heeft nog een hoop zware wedstrijden voor de boeg, terwijl al drie of vier lastige wedstrijden gehad hebben. Het is nu aan ons om geen fout te maken tegen kleine clubjes", aldus de middenvelder.

Chelsea heeft momenteel een voorsprong van zeven punten op Manchester United, dat een wedstrijd minder gespeeld heeft. De ploeg van Paul Scholes liet afgelopen weekend twee punten liggen tegen Liverpool (0-0), terwijl eerder ook Manchester City een punt overhield aan de confrontatie met Manchester United (1-1).

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen