Vennegoor of Hesselink: "Inpakken en wegwezen"

9 september 2005, 14:15

Evenals tegen Armenië was Jan Vennegoor of Hesselink woensdag tegen Andorra de pinchhitter van Oranje. De lange spits kwam in de loop van de tweede helft in het veld, maar slaagde er in tegenstelling tot zaterdag niet in om zijn stempel op het duel te drukken. "Andorra speelde nog veel defensiever dan Armenië, Andorra speelt puur om doelpunten te voorkomen", legt de spits het verschil tussen beide ploegen uit.

"Tegen een ploeg als Andorra kan je alleen maar proberen om zo goed mogelijk je best te doen en met goed voetbal goals te maken", zegt de PSV-spits tegen FCUpdate.nl. "Andorra doet er echter alles aan om je dat onmogelijk te maken, niet alleen met hun spel maar ook met schoppen en pesterijen. Ze proberen je op alle mogelijke manieren uit je spel te halen. Daar moet je mee leren omgaan, daar moet je boven staan."

Uit de twee wedstrijden tegen de zwakke broeders uit de poule behaalde Oranje gewoon zes punten en dus overheerst de tevredenheid bij de PSV-spits. "Inpakken en wegwezen. Over de wedstrijd tegen Armenië kan je niet heel tevreden zijn, maar als je hier met 4-0 wint heb je het naar behoren gedaan. Het was nog niet top, maar eigenlijk kan je het tegen zulke ploegen ook nooit goed doen. Als je met 7-0 wint, zegt men dat het 9-0 had moeten worden. We hebben zes punten, daar gaat het om."    

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen