Zege voor AC Milan en Lazio Roma

25 september 2005, 17:55

Daags na de moeizame zege van koploper Juventus tegen Parma (1-2) hebben ook AC Milan en Lazio Roma drie punten gepakt. Milan won met speels gemak van Treviso (2-0), terwijl Lazio pas in het laatste half uur het stugge Palermo op de knieën kreeg. De Romeinen wonnen uiteindelijk met 4-2.

Met Jaap Stam en Clarence Seedorf in de basis had Milan geen enkele moeite met Treviso. Andrei Shevchenko zette de ploeg van Carlo Ancelotti al snel vanaf elf meter op voorsprong. In de tweede helft verdubbelde Alberto Gilardino de marge voor de verliezend finalist van de afgelopen Champions League. 

Lazio Roma leek aanvankelijk averij op te gaan lopen tegen Palermo. Na iets minder dan een uur keken de Romeinen tegen een 0-2 achterstand aan. Via treffers van Tommaso Rocchi (2x), Goran Pandev en Christian Manfredini trok Lazio echter alsnog aan het langste eind. Hierdoor heeft Lazio, evenals Milan, tien punten uit vijf duels.

Livorno staat verrassend op de tweede plaats in de Serie A. Door een eenvoudige 2-0 zege op Ascoli, dat ruim een uur met tien man speelde, staat de bescheiden club voorlopig tweede achter de ongeslagen koploper Juventus.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen