Bayern met Köln om tafel voor Podolski

21 oktober 2005, 12:17

Keulen houdt haar hart vast. Sterspeler Lukas Podolski, geboren en getogen in de Domstad, dreigt de club binnen afzienbare tijd te verlaten. De aanvaller heeft ruzie met trainer Uwe Rapolder en Bayern München staat te trappelen om de spits over te nemen.

De vete tussen Rapolder en Podolski bereikte deze week een dieptepunt. De trainer liet de international op de bank voor het duel met Hannover '96. Pas na rust mocht Podolski in het veld komen, maar hij kon niet voorkomen dat Köln in eigen stadion met 1-4 onderuit ging tegen het bescheiden Hannover. Podolski uitte na het duel forse kritiek op Rapolder, maar de trainer was hier niet van onder de indruk. "Ik laat me niet de les lezen door een 19-jarige knul", reageerde Rapolder.

Het contract van Podolski in Keulen loopt nog tot medio 2007. Volgens de manager van Podolski, Kon Schramm, heeft Podolski zijn zinnen nog niet gezet op een overstap naar München. "Lukas wil alles geven voor Köln. We hebben een positief gesprek gehad met de trainer en een aantal misverstanden zijn uit de wereld. Dat er de laatste tijd een aantal problemen waren, heeft natuurlijk te maken met de hele situatie in Köln."

Na een sterke seizoenstart is Köln inmiddels afgezakt naar de dertiende plaats in de Duitse Bundesliga.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen