Gallas: "Chelsea in januari al kampioen"

1 oktober 2005, 14:03

Chelsea-verdediger William Gallas heeft bijzonder veel vertrouwen in zijn ploeg. De Fransman denkt dat Chelsea al in januari de landstitel veilig kan stellen. "Op die manier kunnen we ons later in het seizoen beter concentreren op de Champions League", legt Gallas uit.

Regerend landskampioen Chelsea heeft na zeven speelronden al een grote voorsprong op Manchester United en Arsenal, op papier de grootste concurrenten in de titelrace. Manchester heeft inmiddels al zeven verliespunten meer, terwijl Arsenal nog een verliespunt meer heeft dan de Mancunians. "Als we op deze manier door blijven gaan, hebben we de titel in januari al op zak", zegt Gallas dan ook.

"Ons voornaamste doel dit seizoen is om Europa te veroveren, zeker nu we twee jaar op rij gesneuveld zijn in de halve finale. We weten immers dat het Premiership vroeg of laat toch wel voor ons zal zijn. Als we ons vroeg in het seizoen kunnen verzekeren van de titel, kunnen we ons daarna helemaal richten op de Champions League", is de stoere praat van Gallas.

Zondag moet Chelsea voor de competitie op bezoek bij Liverpool. Eerder deze week eindigde de Champions League-confrontatie tussen beide ploegen in 0-0.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen