Gebroken jukbeen zet Giggs voorlopig buitenspel

19 oktober 2005, 12:20

Manchester United heeft een bijzonder slechte avond achter de rug. De ploeg van manager Alex Ferguson kwam in eigen stadion niet verder dan 0-0 tegen Lille, zag middenvelder Paul Scholes met rood van het veld gaan en verloor bovendien Ryan Giggs met een jukbeenbreuk. De Welshman is door deze blessure minimaal zes weken niet inzetbaar.

Giggs is alweer het zoveelste blessuregeval in de selectie van de Mancunians dit seizoen. Eerder zag manager Ferguson ook Roy Keane, Gabriel Heinze, Gary Neville, Wes Brown, Louis Saha en Quinton Fortune in de lappenmand verdwijnen. "Waarschijnlijk heeft hij een elleboog in zijn gezicht gehad", zegt Ferguson over de blessure van Giggs. "Pas toen we hem naar de kant hant haalden, realiseerden we ons wat er aan de hand was."

Ferguson was overigens niet te spreken over de arbitrage tijdens het duel met Lille. "Paul Scholes heeft de hele wedstrijd drie overtredingen gemaakt en wordt uiteindelijk van het veld gestuurd. Die nummer vier van de Fransen (Efstathios Tavlaridis, red.) was de hele avond aan het schoppen en kreeg niet eens geel. Sommige scheidsrechters in het Europese voetbal fluiten puur volgens de reglementen, zonder de wedstrijd aan te voelen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen