Henry wil contract nog niet verlengen

3 oktober 2005, 11:13

Thierry Henry wil nog niet met Arsenal rond te tafel gaan zitten om over zijn contract te praten. De Londense club had aangegeven dat het het de verbintenis met Henry wilde openbreken en verlengen, maar Henry is daar nog niet aan toe. Pas na dit seizoen wil de Franse spits uitsluitsel geven over zijn toekomst.

Het contract van Henry loopt nog tot medio 2007 en Arsenal wil dit contract graag alvast verlengen. Henry wil daar echter niks van weten. "Aan het eind van het seizoen kijken we wel verder. Met mijn hoofd ben ik momenteel nog helemaal niet bij eventuele contractbesprekingen. Ik wil eerst herstellen van mijn blessure en weer lekker gaan voetballen. Prijzen pakken met Arsenal vind ik momenteel belangrijker dan mijn contract."

Henry is inmiddels bijna hersteld van zijn blessure, die hem al anderhalve maand aan de kant houdt. Wellicht kan hij het volgende Premier League-duel, op 14 oktober tegen West Bromwich Albion, weer meedoen. "Ik weet niet of die wedstrijd te vroeg komt, maar de mogelijkheid is absoluut aanwezig dat ik dan weer kan spelen. Ik moet dat even overleggen met de manager."

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen