HSV en Bayern winnen, Stuttgart uitgebekerd

27 oktober 2005, 03:00

Hamburger SV heeft zich ten koste van Bayer Leverkusen weten te plaatsen voor de derde ronde van de DFB-Pokal. Invaller Wicky maakte vijf minuten voor tijd het winnende doelpunt voor de ploeg van Khalid Boulahrouz en Rafael van der Vaart (3-2). Beide Nederlanders kwamen ditmaal niet tot scoren.

VfB Stuttgart, de ploeg van Giovanni Trapattoni, verloor met 3-2 bij Hansa Rostock. Hitzlsperger zette Stuttgart na drie minuten nog wel op 0-1, maar na treffers van Schied, Prica en Arvidsson was de wedstrijd gespeeld. Ljuboja bracht in de slotfase nog even de spanning terug door de 3-2 binnen te schieten, maar verder kwam Stuttgart niet.

Bayern München worstelde zich met moeite door de tweede ronde van het Duitse bekertoernooi. Tegen eerste divisionist Erzgebirge Aue brak Michael Ballack pas na 80 minuten de ban voor Bayern. Roy Makaay kwam opnieuw niet tot scoren en moet voor het duel met 1.FC Köln van komende zaterdag vrezen voor zijn basisplaats.

Ellery Cairo zorgde wél voor Nederlands succes. De voormalig Feyenoorder scoorde het tweede doelpunt van Hertha BSC in het duel met Borussia Mönchengladbach. Uiteindelijk zouden de Berlijners, waar ook Dick van Burik een basisplaats had, met 3-0 winnen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen