Maduro wel, Sneijder niet tegen Sparta

1 oktober 2005, 06:00

Ajax-trainer Danny Blind kan zondag tegen Sparta weer een beroep doen op Hedwiges Maduro. De jonge international ontbrak wegens een blessure in de wedstrijd tegen Arsenal, maar is inmiddels weer helemaal fit. Wesley Sneijder daarentegen is nog niet voldoende hersteld om tegen de Rotterdammers in actie te komen.

Hoewel het herstel van Maduro een meevaller is voor Blind, kent de trainer in de aanloop naar het duel met Sparta nog altijd de nodige problemen. Julien Escudé, Zdenek Grygera en Tomas Galasek haalden om verschillende redenen het eind van de training op vrijdag niet. Escudé is ziek en het is hoogst twijfelachtig of hij zondag kan spelen. Grygera en Galasek liepen blessures op tijdens de training, maar waarschijnlijk kunnen beide Tsjechen gewoon spelen.

Wesley Sneijder (hamstring), Angelos Charisteas (hersenschudding), Olaf Lindenbergh (schorsing), Mauro Rosales (lies) en Maarten Stekelenburg (schouder) zijn allen sowieso nog niet inzetbaar. Ook Hatem Trabelsi is een twijfelgeval. De Tunesiër kampt met een knieblessure en hoewel zijn herstel vlot verloopt is de kans klein dat Danny Blind zondag al een beroep op hem zal doen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen