NAC laat Twente langszij komen

Ger
22 oktober 2005, 21:57

NAC Breda en FC Twente hebben zaterdag beiden een punt overgehouden aan hun onderlinge confrontatie. In Breda werd het 1-1. Johan Vonlanthen bracht NAC na een uur op voorsprong. Invaller Peter Niemeyer zorgde even later voor de gelijkmaker.

Halverwege de tweede helft herpakte Twente zich. Niemeyer bracht de bezoekers uiteindelijk naast NAC door een vrije trap van Kennedy Bakircioglü doeltreffend te verlengen. Twente had in de slotfase nog enkele mogelijkheden om de volle winst te pakken, maar de ploeg kwam niet meer tot scoren. Een overwinning voor de Tukkers zou gezien het spelbeeld ook een te grote beloning zijn geweest.

Trainer Lokhoff toonde zich een slecht verliezer door na afloop te vertellen dat het aanvallende voetbal van zijn ploeg niet beloond was. "Je krijgt niet altijd wat je verdient. We zijn vanavond duidelijk te kort gedaan en hadden absoluut recht op de overwinning." Collega Coolen fronste zijn wenkbrauwen. "In mijn ogen was de 1-1 gewoon terecht." Daarin had de trainer van Twente gelijk.

Het gelijkspel leidde tot onvrede bij het thuispubliek. Daaruit bleek opnieuw dat de verwachtingen dit seizoen in Breda wegens de vele aankopen hooggespannen zijn. NAC werd direct na afloop 'getrakteerd' op een fluitconcert. Een groepje supporters haalde zelfs witte zakdoeken tevoorschijn om de onvrede te uiten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen