Roberto Carlos: "Real heeft beste aanval ter wereld"

19 oktober 2005, 15:46

Roberto Carlos is vol lof over de aanvalslinie van zijn ploeg. Volgens de linksback heeft geen enkele club wereld de beschikking over spitsen van het niveau van Ronaldo, Robinho, Raúl en Julio Baptista. "Qua aanval kent Real haar gelijke niet", meent de Braziliaan.

"Misschien zijn alleen Inter Milaan of FC Barcelona qua aanval enigszins vergelijkbaar", overdenkt Roberto Carlos. "Inter heeft Adriano, terwijl Barcelona kan beschikking over Eto'o en Ronaldinho. Maar toch, niemand kan onze aanval evenaren. Er is geen team ter wereld dat betere spitsen heeft dan Real Madrid."

Ondanks dit surplus aan kwaliteit, staat Real in de Champions League drie punten achter op Olympique Lyon. Toch maakt Roberto Carlos zich geen enkele zorgen. "Ik weet zeker dat we dit seizoen prijzen gaan pakken. We zijn het seizoen niet al te best begonnen, maar het gaat steeds beter. Het gaat er niet om hoe je een seizoen begint, belangrijker is hoe je het eindigt. Verdedigend hebben we onze zaakjes ook steeds beter voor elkaar en ik ben er van overtuigd dat we een aantal grote prijzen gaan pakken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen