Van der Sar frustreert Howard niet

25 oktober 2005, 11:43

Sinds de komst van Edwin van der Sar is de rol van Tim Howard bij Manchester United uitgespeeld. De Amerikaanse doelman moet achter de doelman van Oranje genoegen nemen met een plaats op de reservebank, maar ligt daar niet wakker van. "Of ik gefrustreerd ben? Totaal niet", zegt de doelman tegen Sky Sports.

Howard mag woensdag waarschijnlijk opdraven voor het League Cup-duel met Barnet. "Ik moet alle kansen die ik krijg, met beide handen aanpakken. Dat is voorlopig alles wat ik kan doen. Het is normaal dat er concurrentie is binnen de ploeg, dat is ook helemaal niet erg. Concurrentie maakt het team over de gehele linie alleen maar sterker en scherper."

"We hebben bij Manchester de beschikking over 22 internationals, niet iedereen kan elke week spelen. Natuurlijk zou ik dat wel willen, maar het is nu eenmaal niet anders. Ik ben niet gefrustreerd, helemaal niet. Mentaal ben ik erg sterk en ik ben goed aan het trainen. Ik ben topfit en ik word nog steeds elke dag beter", aldus de reservedoelman van Manchester United.

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen