Van Nistelrooy naar Real Madrid?

2 oktober 2005, 13:46

Manchester United-aanvaller Ruud van Nistelrooy zou komende zomer naar Real Madrid kunnen verhuizen. Zijn zaakwaarnemer en goede vriend Rodger Linse liet in de Engelse pers weten dat een transfer naar Madrid zeker niet uitgesloten is. "Het is mogelijk dat er komende wat gaat veranderen, maar dat is alles wat ik er over wil zeggen," liet Linse weten.

"Als ik meer zou zeggen over de situatie kan ik straks de Engelse en Spaanse pers niet meer van me afhouden, maar op dit moment wil ik er gewoon niet over liegen dat er dingen gaande zijn."

Van Nistelrooy scoorde in de zeven Premier League wedstrijden dit seizoen al zeven keer en stond volgens Lindse al eerder in de belangstelling van Madrid. "Twee seizoenen terug was Real erg geïnteresseerd in een transfer. Ze hebben zelfs destijds een bod op tafel gelegd bij United. Ruud zou erg veel geld kunnen gaan verdienen bij Madrid maar hij had het gevoel dat hij nog wat had af te maken bij United."

Van Nistelrooy zelf staat ook wel open voor een transfer. "Ruud zou graag willen spelen in Spanje. Als hij de kans krijgt zou hij er zeker heen kunnen gaan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen