Van Nistelrooy vol vertrouwen over Oranje

Ger
7 oktober 2005, 15:54

Ruud van Nistelrooy heeft heel veel vertrouwen in het Nederlands elftal. De spits vindt dat de reeks die Oranje heeft neergezet zeker wat zegt over de kracht van het team. Nederland is 14 wedstrijden ongelsagen en hoeft morgen (zaterdag) alleen maar gelijk te spelen tegen Tsjechië om kwalificatie voor het WK in Duitsland af te dwingen. Lukt dat niet, dan moet er aanstaande woensdag gewonnen worden van Macedonië.

Ook de terugkeer van Edgar Davids bij Oranje doet hem goed. "Ik ben een fan van Edgar. Ik ben heel blij dat hij er weer bij is. Hij zorgt voor het vuur dat elk team nodig heeft."

Afgelopen week bleek tijdens de trainingen hoe fanatiek Van Nistelrooy is. Tijdens een potje kreeg hij het aan de stok met Ron Vlaar, waarna de speler van Manchester United natrapte. Hij werd op de vingers getikt door Marco van Basten, maar gevolgen heeft het niet. "Ik ben niet van steen en kan dat ook niet verbergen," vervolgde hij. "Maar ik was natuurlijk niet blij met dit voorval. Dat heb ik ook verteld aan Ron en de groep. Maar het is geen drama, dit kan iedereen gebeuren."

"Het laat wel zien hoe fanatiek ik ben, ik wil altijd winnen als ik op het veld sta."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen