Wenger: "Arsenal geeft goals kinderlijk weg"

17 oktober 2005, 10:31

Arsenal verkeert in een sportieve crisis. De Londense ploeg ging afgelopen weekend onderuit bij West Bromwich Albion, waardoor de achterstand op koploper Chelsea inmiddels liefst veertien punten bedraagt. "We missen routine in het veld", legt trainer Arsene Wenger de vinger op de zere plek.

Volgens Wenger zijn vooral de blessures van spelers als Henry en Campbell van cruciaal belang. "Ik zie nergens volwassenheid en ervaring, behalve op de massagetafel. We missen te veel belangrijke spelers. Momenteel zijn liefst negen spelers geblesseerd. Tegen West Brom kregen we hiervoor de rekening gepresenteerd. We misten ervaring en geslepenheid. We gaven de goals allemaal kinderlijk weg. We leken wel een jeugdteam."

Wenger overweegt om voor het Champions League-duel met Sparta Praag enkele licht geblesseerde spelers toch de wei in te sturen. "Ik heb nog nooit de Champions League gewonnen. Ik zal altijd een leegte blijven voelen als ik de club verlaat zonder Champions League-titel. We kunnen het toernooi dit jaar winnen, daar ben ik van overtuigd."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen