Ferguson wil uitleg van Keane

22 november 2005, 10:31

Voor manager Alex Ferguson is het vertrek van middenvelder Roy Keane ingeslagen als een bom. De Ier stapte vrijdag plotseling op bij Manchester United en zette daarmee op bizarre wijze een punt achter zijn succesvolle verblijf op Old Trafford. "Ik snap dat de fans een uitleg willen van Keane en daar ben ik zelf ook wel geïnteresseerd in", reageert Ferguson op het vertrek van zijn voormalig captain.

"Spelers worden ouder", overpeinst Ferguson. "Als je als manager lang bij dezelfde club blijft, is dat een probleem waar je mee te maken krijgt. Op een gegeven moment worden spelers die jarenlang een vaste waarde waren, een stuk ouder. Je moet op zulke momenten denken in het belang van de club. De club moet jong blijven."

"Het is altijd triest wanneer een speler afscheid neemt van een club waar hij veel succes gehad heeft. Manchester United moet echter verder. De club moet vooruit, ons enige doel is om de club weer naar de top te brengen. Soms moet je karakter tonen. Dit is zo'n moment. We moeten nu laten zien wat we als ploeg waard zijn. Dat de fans een uitleg willen van Keane, snap ik wel. Eerlijk gezegd ben ik daar zelf ook wel geïnteresseerd in", aldus Ferguson.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen