Frank de Boer staat open voor terugkeer naar Ajax

30 november 2005, 13:40

De kans is aanwezig dat Frank de Boer volgend seizoen weer terug zal keren op de Nederlandse velden. De verdediger maakte al eerder bekend dat hij komend zomer terug zal keren naar Nederland en schreef nu bovendien in een column in Voetbal International dat hij openstaat voor een terugkeer bij Ajax. "Als Ajax wil praten, luister ik zeker", aldus de oud-international.

De Boer voetbalde de laatste jaren, samen met zijn broer Ronald, in Qatar. "Het leven in Qatar bevalt me nog steeds fantastisch, maar na ruim zes jaar in het buitenland vinden mijn familie en ik het mooi geweest", schrijft De Boer. "Ik heb begrepen dat de KNVB volgend jaar voor de laatste keer een verkorte trainerscursus organiseert en daar heb ik me voor aangemeld. Zo'n buitenkans mag ik niet laten schieten."

De kans is aanwezig dat De Boer terug zal keren naar Ajax, de club waar hij zo veel succes boekte. "Vorig jaar was er al contact met Ajax maar dat leverde toen niets op. Als ze weer met we willen praten ben ik zeker bereid te luisteren. Het lijkt me trouwens ook wel aardig om de stage van mijn trainerscursus straks bij Ajax te lopen. Ik ben ervan overtuigd dat ik nog een seizoen kan spelen in de top van de Eredivisie. Afgelopen maandag moesten we bij Al Shamal twaalf minuten rondjes lopen en ik liep al die jonge gasten er uit. Ik voel me topfit, ben nog nooit zo afgetraind geweest."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen