Griepvirus houdt NEC-aanvallers in bed

23 november 2005, 13:23

NEC-trainer Cees Lok kent in de aanloop naar het competitieduel met Willem II de nodige personele problemen. Tininho is voor het duel met de Tilburgers geschorst en naast de langdurig geblesseerden Van den Eede en Pothuizen zijn nu ook Niedzielan, Denneboom en Wisgerhof twijfelgevallen voor de wedstrijd van zaterdag.

Niedzielan en Denneboom verschenen woensdag niet op de trainingsveld. Beide aanvaller hebben griep en bleven thuis. Ook Peter Wisgerhof kampt met griepverschijnselen. De verdediger meldde zich weliswaar op de training, maar werd al snel naar huis gestuurd om uit te zieken. Of het drietal zaterdag in actie kan komen, is vooralsnog onduidelijk. "Normaal gesproken staat voor een griepje een dag of twee à drie", zegt fysiotherapeut Cees van der Linden in de Gelderlander. "Tenzij er koorts bij komt, dan wordt het een ander verhaal."

Mochten Niedzielan en Denneboom niet kunnen spelen, zit NEC-trainer Lok met een groot probleem. Aangezien ook Bart van den Eede ontbreekt, heeft de oefenmeester in dat geval amper aanvallers tot zijn beschikking.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen