"Laatste uren George Best hebben geslagen"

24 november 2005, 14:07   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

De Britse voetballegende George Best heeft een heel slechte nacht achter de rug. De voormalig speler van Manchester United kampt al geruime tijd met zware gezondheidsklachten en inmiddels lijken de doktoren de hoop op te geven dat hij hiervan zal herstellen. "Ik vrees dat meneer Best aan het eind zit van een lang ziekbed", zegt professor Roger Williams, één van de behandelende doktoren.

De gezondheid van Best is de afgelopen 24 uur dramatisch achteruit gegaan. Een nieuwe bloeding heeft inmiddels ook zijn longen en andere ingewanden aangetast en volgens Williams is er hierdoor geen weg meer terug. "Het is eenvoudigweg niet mogelijk om van een dergelijke aanval te herstellen. Hij leeft nog, maar ik moet u helaas vertellen dat zijn laatste uren waarschijnlijk geslagen hebben. Het zou me ten zeerste verbazen wanneer hij de komende 24 uur overleefd."

De 59-jarige Best kampt al enige jaren met verschillende gezondheidsproblemen. Na overmatig drankgebruik kreeg al een nieuwe lever, maar de laatste maanden lijken de complicaties zich op te stapelen. De complicatie van afgelopen nacht lijkt te veel te worden voor de voormalig Europees voetballer van het jaar.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen