Marseille blijft hopen op Cissé

22 november 2005, 13:02

Olympique Marseille gaat in de winterstop een poging ondernemen om Djibril Cissé te contracteren. De Franse spits kan bij Liverpool niet altijd rekenen op een basisplaats en stond afgelopen zomer open voor een transfer. Marseille, komende donderdag de tegenstander van Heerenveen in het UEFA Cup-toernooi, hoopt dat Cissé in de winter nog altijd oren heeft naar een terugkeer naar Frankrijk.

Cissé liet voorafgaand aan het seizoen weten dat hij, met het oog op het WK, dit seizoen koste wat kost aan spelen toe wil komen. Aanvankelijk leek hij bij Liverpool naast de basisformatie te vallen, maar inmiddels komt de spits regelmatig aan spelen toe. Of Cissé nog altijd wil vertrekken is niet duidelijk, maar Marseille gaat in ieder geval een poging wagen om hem vast te leggen.

"Djibril past bij Marseille en Marseille past bij Djibril", zegt Olympique-voorzitter Pape Diouf in de Franse krant l 'Equipe. "Op dit moment komt hij bij Liverpool regelmatig aan spelen toe en pikt hij zijn doelpuntjes mee. Er kan echter nog veel gebeuren tot de winterstop. We hebben in ieder geval nog altijd interesse in hem."

De 24-jarige Cissé speelde in Frankrijk eerder jarenlang voor Auxerre. In de zomer van 2004 verruilde hij de Franse competitie voor de Premier League en tekende hij een contract bij Liverpool.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen