Van der Vaart wil niet naar Bayern München

16 november 2005, 13:54

Nu Michael Ballack dreigt te vertrekken, is in Duitsland de discussie op gang gekomen wie de nieuwe spelmaker van Bayern München moet worden. Eén van de namen die circuleert is die van Rafael van der Vaart. De voormalig Ajacied heeft echter geen interesse in een overstap naar Bayern. "Ik wil iets opbouwen bij Hamburger SV", vertelt hij in het Hamburger Abendblatt.

Van der Vaart kwam deze zomer naar Hamburg en heeft zich in korte tijd ontwikkeld tot één van de absolute supersterren van de Bundesliga. Toch lijkt hij geen oren te hebben naar een overstap naar koploper Bayern. "Ik voel me nog niet klaar voor een transfer. Het gaat me niet om geld, ik wil plezier en succes hebben. Dat heb ik momenteel in Hamburg, dus ik heb geen interesse in een eventuele transfer", is de duidelijke taal van de trefzekere middenvelder.

Ballack zelf blijft echter nuchter onder alle commotie. "Ik heb nooit gezegd dat ik zal vertrekken, voor mij zijn alle mogelijkheden nog open. Momenteel heb ik nog geen beslissing genomen over mijn toekomst. Mijn hart ligt bij Bayern München, dat is ook de reden dat ik hier nog altijd voetbal", aldus de middenvelder.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen