Van Nieuwstadt hoopt op vertrek Maaskant

Koen Freriks
18 november 2005, 12:42   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

De relatie tussen Willem II-speler Jos van Nieuwstadt en coach Robert Maaskant is flink bekoeld. De trainer zette de verdediger terug naar de beloften, iets wat niet goed viel. Van Nieuwstadt hoopt dat de oefenmeester snel ontslagen wordt.

Voor hem is het nu hij eruit, of ik. "Ik voel me vernederd," vertelde hij aan het Brabants Dagblad. "Er is niks mis met harde beslissingen. Maar de trainer had het toch in een individueel gesprek even kunnen motiveren. Dat is nu niet gebeurd. Dan denk ik aan mijn situatie bij Willem II, waar ik al zo lang voetbal. Bovendien ben ik zijn reserve-aanvoerder. Ik heb nu geen zin meer om de confrontatie met Maaskant aan te gaan."

De Tilburgse club draait niet goed dit seizoen. De ploeg staat met acht punten zeventiende in de competitie. Een verlies tegen Vitesse, vanavond (vrijdag), zou wel eens de nekslag voor Maaskant kunnen betekenen. En dat is waar Van Nieuwstadt op hoopt. "Mijn collega's mogen winnen. Maar voor mijzelf hoop ik dat Willem II van Vitesse verliest. Dat moet de trainer waarschijnlijk weg en schijnt er voor mij weer wat licht in de tunnel. Ik durf het nu te zeggen. Ontslaan zullen ze me niet en ik kan ook niet meer dieper zinken," aldus de teleurgestelde speler.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen