Van Nistelrooy twee keer trefzeker

Ger
19 november 2005, 19:21

Ruud van Nistelrooy had een belangrijke bijdrage in het succes van Manchester United bij Charlton, 1-3. De spits van Oranje scoorde twee keer in de slotfase. Met Lampard van Chelsea voert hij met tien treffers nu de topscorerslijst aan. Smith had na ruim een half uur ManU op voorsprong gezet, na iets meer dan een uur maakte Ambrose gelijk. Van der Sar verdedigde het doel van het winnende elftal.

Bij Liverpool nam Zenden de openingstreffer voor zijn rekening in het gewonnen (3-0) duel met Portmouth. De Nederlander scoorde na 23 minuten. Cissé tekende voor nummer twee, tien minuten voor het einde zorgde de Spaanse spits Morientes voor de derde. Zenden speelde de hele wedstrijd voor de winnaar van de Champions League.

Op Stamford Bridge zette Chelsea met duidelijke cijfers (3-0) Newcastle aan de kant. De lijstaanvoerder herstelde zich daarmee van de recente nederlaag tegen Manchester United. De treffers vielen na de hervatting. Cole, Crespo en Duff waren de doelpuntenmaker. Robben ontbrak bij de Londense formatie. De international is nog steeds geblesseerd.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen