Van Nistelrooy voorlopig aanvoerder Manchester

21 november 2005, 16:11

Ruud van Nistelrooy blijft voorlopig aanvoerder van Manchester United. Manager Alex Ferguson heeft laten weten dat de Nederlandse spits, nu Roy Keane opgestapt is, tot nader orde de aanvoerdersband zal dragen. Wanneer Ryan Giggs en Gary Neville volledig hersteld zijn van hun blessures, zal de situatie door Ferguson opnieuw worden bekeken.

Ook Paul Scholes droeg de laatste weken de aanvoersband van de Mancunians, maar dat was geen succes. "Ik denk dat Scholes blij is dat iemand anders nu weer aanvoerder is", zegt manager Ferguson. "Hij zat niet lekker in zijn vel als captain. Bij Ruud is dat anders. Ik vind dat hij op een geweldige manier invulling geeft aan zijn nieuwe rol. Het past echt bij hem, hij gaat er op een fantastische manier mee om."

Ook Gary Neville en Ryan Giggs zijn voor Ferguson potentiële aanvoerders, maar beide spelers kampen nu nog met blessures. "Gary en Ryan moeten zich eerst helemaal richten op hun herstel. Wanneer ze weer helemaal fit zijn, kunnen de situatie altijd opnieuw bekijken. Dat zien we tegen die tijd wel. Op dit moment is het belangrijkste dat we onze wedstrijden blijven winnen. Voorlopig blijft Ruud onze aanvoerder."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen