Manchester vecht in Lissabon voor laatste kans

7 december 2005, 14:25

Op de laatste speeldag van de groepsfase van de Champions League zijn alle ogen gericht op de bloedstollende poule D. In deze groep hebben alle vier de ploegen nog kans op de tweede ronde. In de overige drie poules is het alleen nog spannend in poule C, waar Udinese thuis tegen Barcelona een uitgelezen kans krijgt om zich te kwalificeren voor de volgende ronde. Bayern München, Juventus, FC Barcelona, Arsenal en Ajax zijn al verzekerd van een plaats in de volgende fase van het toernooi.

Het enige dat in poule A op het spel staat, is de groepswinst. Bayern München is op dit moment koploper, omdat de Duitsers beter gepresteerd hebben in de onderlinge confrontaties met Juventus. Bayern heeft vanavond aan winst in België tegen Club Brugge voldoende om de groepswinst veilig te stellen. Ook Juventus sluit de groepsfase af met een uitwedstrijd. De Italianen moeten op bezoek bij Rapid Wien, dat al zeker is van de vierde plaats in de poule.

Udinese heeft in poule C de beste papieren om samen met FC Barcelona door te gaan in de Champions League. De Italianen boekten twee weken geleden een uiterst belangrijke zege bij Panathinaikos en hebben nu aan een gelijkspel tegen de Catalanen voldoende om zich te verzekeren van een plaats bij de laatste zestien. Mocht Barcelona winnen van Udinese, moeten de Italianen hopen op hulp uit Bremen. Mocht Bremen er immers niet in slagen om Panathinaikos te kloppen, is Udinese in ieder geval zeker van de tweede plaats in de poule. Ook een nederlaag tegen Barcelona zou in dat geval geen roet in het Italiaanse eten kunnen gooien.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen