Capello: "Real speelde een perfecte wedstrijd"

7 mei 2007, 16:41   Bijgewerkt: 7 mei 2007, 16:50

Voor Fabio Capello kan een moeilijk seizoen wel eens een heel mooi einde gaan krijgen. De Italiaanse coach van Real Madrid zag zijn elftal zondag met 3-2 winnen van titelrivaal Sevilla, waardoor de Madrilenen nog altijd een goede kans maken op de landstitel. Koploper Barcelona heeft nog altijd twee punten meer, maar de vorm waarin Real verkeert geeft de Madrileense burger moed.

"Tegen Sevilla hebben we, op verschillende fronten, een perfecte wedstrijd gespeeld", stelt de coach tevreden vast. "Het valt niet mee om in de slotfase met een man minder te spelen tegen een team als Sevilla, maar we hebben het fantastisch gedaan", verwijst hij naar de tweede gele kaart kaart die Robinho ruim tien minuten voor tijd kreeg, toen hij zijn doelpunt iets te uitbundig vierde.

"Onze tweede helft was sensationeel en heel mooi om te zien", vindt Capello. "We hebben als collectief geweldig gespeeld. Met deze zege hebben we weer wat glans teruggewonnen. Nu moeten we ook de komende wedstrijden winnen om kans te houden op de landstitel", besluit de Italiaanse oefenmeester.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen