Klose blijft nog één seizoen bij Werder Bremen

2 mei 2007, 17:46   Bijgewerkt: 4 mei 2007, 16:17

Miroslav Klose vertrekt komende zomer niet naar Bayern München. De topscorer van de afgelopen twee WK's heeft laten weten dat hij zijn contract bij Werder Bremen, dat nog één seizoen doorloopt, uit zal dienen. Hiermee komt een einde aan maandenlange speculaties over de toekomst van de aanvaller, die ook in de belangstelling stond van onder meer FC Barcelona.

"We zijn blij dat Miroslav de knoop eindelijk doorgehakt heeft. Hij had drie opties: zijn contract verlengen, naar het buitenland gaan of zijn contract uitdienen. Hij heeft uiteindelijk voor het derde gekozen. Natuurlijk hadden we liever gehad dat hij dit besluit in een eerder stadium kenbaar gemaakt had, maar nu hebben we in ieder geval zekerheid voor volgend seizoen", aldus de clubleiding van Werder.

Eerder deze week brachten Duitse media naar buiten dat Klose overeenstemming zou hebben bereikt met Bayern München. Wie de woorden van de clubleiding van Werder bekijkt, komt echter tot de conclusie dat een binnenlandse transfer voor hen geen optie was. Nu Klose er voor gekozen heeft om zijn contract uit te dienen, is hij medio 2008 vrij om te gaan en staan waar hij wil. De kans lijkt dan ook bijzonder groot dat hij dan alsnog de overstap naar München zal maken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen