Stam baalt nog steeds van CL-finale 2005

23 mei 2007, 11:56   Bijgewerkt: 23 mei 2007, 12:04

Jaap Stam zal vanavond met gemengde gevoelens voor de televisie zitten, als de Champions League-finale tussen AC Milan en Liverpool begint. Twee jaar geleden behoorde hij immers tot het team van AC Milan dat de CL-finale op dramatische wijze verloor van de Engelsen. "Iedere keer als je de naam Liverpool hoort of ziet, word je geconfronteerd met die wedstrijd", zegt Stam op de website van Ajax.

Stam begrijpt niet steeds niet hoe zijn team de Champions League destijds uit handen heeft kunnen geven. "Binnen zes minuten maakten ze drie doelpunten. In feite zat Liverpool niet goed in de wedstrijd, maar na de 3-1 was de organisatie bij ons even weg en duurde het te lang voordat alles weer goed stond. En precies op dat moment zat bij Liverpool alles mee. Iedere bal werd goed geraakt en alles vloog erin. Andriy Shevchenko kreeg voor ons nog een verschrikkelijk grote kans op de 4-3, maar hij schoot van heel dichtbij op doelman Jerzy Dudek."

Stam hoopt dat zijn voormalige werkgever vanavond revanche kan nemen op Liverpool. "Ik hoop absoluut dat Milan wint, maar het wordt niet gemakkelijk. Het is fantastisch voor de jongens van Milan dat ze zich kunnen revancheren voor de finale van twee jaar geleden. Dat is het mooie van voetbal."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen