Bakens nog altijd in de clinch met RKC

3 juli 2007, 11:51

Tim Bakens is maandag gewoon met RKC Waalwijk begonnen aan de voorbereiding op het komend seizoen, maar wel met de pest in zijn lijf. De verdediger wil naar Heracles Almelo en baalt er van dat RKC hem niet laat vertrekken. 

Bakens snapt niets van het standpunt van RKC, zeker omdat de ploeg enkele weken geleden wél medewerking verleende aan een transfer van Stephan Keller naar De Graafschap. En dat terwijl Keller vorig seizoen toch aanmerkelijk meer wedstrijden speelde dan Bakens. "Ik heb het afgelopen seizoen de helft van de tijd op de tribune gezeten. Vreemd om dan nu ineens 6,5 ton voor me te vragen", moppert de verdediger in het Brabants Dagblad.

Bij RKC is men zich van geen kwaad bewust. "We hadden ook 7,5 ton kunnen vragen. Die 650.000 euro is maar om aan te geven dat we hem echt niet willen laten gaan. Als een eredivisieclub maar één ton wil betalen, spreekt daar ook niet heel erg veel vertrouwen uit", zegt technisch directeur Henry van der Vegt.

Mocht de transfer definitief afketsen, dan overweegt Bakens om een arbitragezaak aan te spannen. "In de eerste divisie word ik niet beter", verzucht hij.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen