Reyes blijft in Madrid, maar niet bij Real

30 juli 2007, 23:18   Bijgewerkt: 30 juli 2007, 23:27

Jose Antonio Reyes voetbalt ook komend seizoen in Madrid. Niet bij Real, de club die hij het afgelopen seizoen nog de landstitel bezorgde, maar bij stadgenoot en rivaal Atletico. De tweede club uit de Spaanse hoofdstad neemt de 23-jarige aanvaller over van Arsenal, dat ongeveer twaalf miljoen euro voor hem ontvangt. 

Reyes tekent bij Atletico, waar hij dinsdagochtend om 10.00 uur officieel gepresenteerd zal worden, een contract voor vier seizoenen. In het Vicente Calderon-stadion moet hij een aanvalsduo gaan vormen met de Argentijn Diego Forlan, die eerder al overgenomen werd van Villarreal. Het duo moet Fernando Torres, die de overstap gemaakt heeft naar Liverpool, doen vergeten. 

In Spanje kwam Reyes eerder uit voor Sevilla. In januari 2004 stapte hij over naar Arsenal, maar zijn periode in Londen werd geen doorslaand succes. Het afgelopen seizoen verhuurde de Engelse topclub hem aan Real. Bij de Spaanse topclub zat hij vooral op de bank, maar in de kampioenswedstrijd scoorde hij twee keer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen