Rigters voor vier jaar naar Blackburn Rovers

Ger
2 juli 2007, 19:27   Bijgewerkt: 2 juli 2007, 21:27

Maceo Rigters heeft zijn gedroomde transfer naar het Premiership. De 23-jarige aanvaller van NAC Breda heeft een vierjarige verbintenis bij Blackburn Rovers getekend. Rigters stond door zijn vier treffers op het jeugd-EK in de belangstelling van verschillende clubs.

De geboren Amsterdammer beleefde bij NAC een ongelukkige periode. Rigters werd tot zijn teleurstelling vooral ingezet als vleugelspits. In die rol kon hij niet overtuigen, waardoor hij op een transfer aasde. De aanvaller liet weten zich niet gewaardeerd te voelen door de Bredase clubleiding.

Door een geslaagd jeugd-EK, waarin hij met Jong Oranje in de finale te sterk was voor Servië, trok Rigters plots de aandacht. Naast Ryan Babel in de spits kroonde hij zich tot topscorer van het toernooi. Onder meer Celtic, Blackburn Rovers, Newcastle United en Middlesbrough wilden de aanvaller contracteren.

Zijn keuze viel op Blackburn, dat bereid was de transfersom te betalen aan NAC. Bij de formatie van manager Mark Hughes komt de jeugdinternational landgenoot André Ooijer tegen. Afgelopen seizoen eindigde Blackburn op een tiende plaats in de competitie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen