Koller spuugde niet maar praatte met consumptie

Koen Freriks
3 maart 2008, 19:49   Bijgewerkt: 3 maart 2008, 20:20

Jan Koller heeft naar eigen zeggen niet bewust gespuugd naar de tegenpartij. De aanvaller van 1. FC Nürnberg hangt een schorsing boven het hoofd wegens spugen, maar volgens hemzelf is dat volledig onterecht. De 34-jarige Tsjechische spits stelt dat het gewoon wat speeksel was, dat vrij kwam bij het verbaal toespreken van enkele tegenstanders.

De arbitrage ontging het 'spuugincident' in het duel tussen Hannover en Nürnberg (2-1). Op tv-beelden is de actie echter wel goed te zien. Koller ontkent dat het gaat om spugen. "Het was een woordenwisseling. Ik had wat speeksel in mijn mond en omdat ik snel praatte vloog dat er uit", zegt de boomlange spits tegenover Sport. "Het was in een menigte van spelers. Het leek alsof ik op Christian Schultz spuugde. Maar Ik had absoluut niet de intentie iemand te spugen; het vloog er gewoon uit."

Koller is zo zeker van zijn zaak, dat hij dreigt een einde te maken aan zijn loopbaan als hij geschorst wordt. "Als ze me hiervoor straffen, is mijn carrière voorbij."

De tuchtcommissie van de Duitse bond is een onderzoek gestart naar het incident.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen