Luijckx verkiest Excelsior boven Jong Oranje

27 maart 2008, 08:46

Kees Luijckx doet komend weekend gewoon mee in de cruciale competitiewedstrijd van Excelsior tegen VVV Venlo. De verdedigende middenvelder meldde zich eerder deze week geblesseerd af voor de EK-kwalificatiewedstrijd van Jong Oranje tegen Jong Estland, maar dat was naar eigen zeggen puur uit voorzorg.

"Ik had die interland graag gespeeld, maar met het oog op zaterdag kon ik niets forceren", zegt de 22-jarige middenvelder, die nog altijd eigendom is van AZ, in AD Sportwereld. "De wedstrijd tegen VVV is op dit moment gewoon belangrijker."

Volgens Luyckx had Foppe de Haan, de bondscoach van Jong Oranje, wel begrip voor zijn beslissing. "Hij snapt dat de wedstrijd tegen VVV onze laatste kans is om in de Eredivisie te blijven. Het had geen zin om bij Jong Oranje te blijven, want het was niet verstandig om te trainen. Ik heb last van een ontsteking aan mijn teen. Die blessure heb ik een paar weken geleden opgelopen tegen Vitesse. In die wedstrijd stond iemand op mijn teen en is een nagel afgescheurd."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen