Babel had "schijt aan de hele wereld"

Koen Freriks
8 april 2008, 23:56   Bijgewerkt: 9 april 2008, 00:12

Ryan Babel ging in het Champions Leagueduel tegen Arsenal af op zijn eigen intuïtie en had "schijt aan de hele wereld", zo liet hij weten voor de microfoon van de NOS. Babel verdiende een strafschop en scoorde in blessuretijd de bevrijdende treffer. De ex-Ajacied bepaalde zo de eindstand op 4-2.

Babel over het enerverende duel: "Het was een beladen wedstrijd en als je dan zo kan invallen, is dat hartstikke mooi. We speelden de eerste helft niet goed. Arsenal scoorde vroeg, dus we wisten dat we moesten komen en minimaal voor de verlenging gaan. In de tweede helft waren we duidelijk scherper." 

Collega Dirk Kuyt - die in de basis begon - noemde het een "ongelofelijke avond": "Het was zeker niet onze beste wedstrijd, maar met inzet en strijd kunnen we toch winnen van de beste ploegen in Europa en Arsenal behoort daar zeker toe", aldus de Katwijker. 

Voor Babel is het zijn vierde doelpunt in het Champions League-toernooi. In de halve finale speelt hij met Liverpool tegen Chelsea. Die ploeg schakelde Fenerbahce in de kwartfinales uit.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen