Didulica: "Dit is een prachtig moment"

1 april 2008, 00:00

Joey Didulica stond maandag eindelijk weer eens onder de lat. Ruim anderhalf jaar nadat hij een zware hersenschudding opliep in de thuiswedstrijd tegen PSV, maakte de Kroatische doelman zijn rentree in het beloftenteam van AZ. Mét rugbyhelm op zijn hoofd, maakte de oud-Ajacied de negentig minuten moeiteloos vol.

"Eindelijk ben ik weer topfit", verzucht de keeper op de website van AZ. "Een halfjaar lang heb ik geen normaal leven kunnen leiden. Ik veranderde van een topsporter tot iemand die de hele dag in bed moest blijven liggen. Ik kon zelfs een week lang helemaal geen zonlicht zien. Zo erg was mijn hoofd van slag van die ene bal die ik tegen PSV tegen mijn gezicht kreeg. Het doet me daarom heel veel dat ik hier vanavond nu weer 90 minuten heb kunnen spelen. Een prachtig moment."

Nu Didulica zijn rentree in Jong AZ gemaakt heeft, hoopt hij snel weer aan te kunnen sluiten bij de hoofdmacht van de Alkmaarse club. "Ik vecht er iedere dag voor en train hard om de trainers ervan te overtuigen dat ik er weer klaar voor ben. Daar zijn veel trainingen en hard werken voor nodig. Mijn vakantie wordt een trainingskamp in Alkmaar. Sommige jongens zullen in de zomer op het strand van Hawaï liggen, maar ik train door. Ik ga de hele zomer doorwerken. Ik wil vol energie het nieuwe seizoen ingaan, zodat ik weer helemaal fris ben. Daar ga ik keihard voor werken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen