Frey: "PSV heeft zestig procent kans"

10 april 2008, 14:54

PSV is volgens Fiorentina-doelman Sebastien Frey favoriet om de halve finale van de UEFA Cup te bereiken. Vorige week eindigde het eerste duel tussen PSV en Fiorentina in Italië in 1-1, waardoor de Italianen vanavond móeten scoren om door te kunnen bekeren. PSV heeft daarom betere papieren, denkt Frey.

"Ik denk niet dat de kansen nog 50-50 zijn. Eerder 60-40 voor PSV", zegt de doelman op de officiële website van PSV. De 28-jarige Fransman is onder de indruk geraakt van de opponent uit Eindhoven. "PSV heeft gewoon een zeer goed elftal dat ook in de Serie A een hoog niveau zou halen. Een team dat een erg goede balbehandeling demonstreert en vooral qua organisatie heel degelijk staat."

De kracht van PSV kwam in Florence al goed naar voren, vindt de keeper. "Ik had ze tijdens onze thuiswedstrijd offensiever verwacht. PSV wachtte echter af en controleerde de wedstrijd tot het moment dat ze via een tegenaanval naar voren trokken en probeerden toe te slaan. Alleen de echt grote elftallen zijn daartoe in staat."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen