Gomes hoopt zondag onder de lat te staan

4 april 2008, 10:41   Bijgewerkt: 4 april 2008, 10:53

De blessure die PSV-doelman Heurelho Gomes opliep in het UEFA Cup-duel met Fiorentina, lijkt mee te vallen. Hoewel een echo vanmiddag pas duidelijkheid zal geven, was zowel coach Sef Vergoossen als Gomes zelf vrijdagochtend optimistisch. "Ik hoop zondag weer te keepen", zei de Braziliaanse keeper.

"Het lijkt mee te vallen", zei Sef Vergoossen vrijdagochtend, vlak voor vertrek uit Florence. De Limburger houdt echter nog een flinke slag om de arm. "Maar wat is meevallen? Dat hij geen acht, maar twee weken niet kan spelen?" 

Gomes zelf hoopt komend weekend dus alweer van de partij te zijn. Vergoossen zou, als de echo vrijdag laat zien dat er geen schade is, een dergelijke snelle comeback zeker niet in de weg staan. "Als ik hoor dat hij fit is, dan speelt hij gewoon."

Gomes kon vrijdag, in tegenstelling tot donderdag, alweer normaal lopen. De doelman is dit seizoen de enige PSV'er die nog geen enkele minuut in de Eredivisie miste. Tegen Fiorentina werd hij vervangen door stand-in Bas Roorda, die daarmee zijn officiële debuut maakte in de hoofdmacht van de Eindhovense club.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen