'Groningen haakt af in strijd om te dure Meeuwis'

28 april 2008, 20:12

Marcel Meeuwis moet een transfer naar FC Groningen uit zijn hoofd zetten. De middenvelder van Roda JC gaf enige tijd geleden aan dat hij wel oren had naar een overstap, maar FC Groningen is niet bereid om aan de vraagprijs van de club uit Kerkrade te voldoen. Deze vraagprijs bedraagt vijf miljoen euro, terwijl Groningen 'slechts' twee miljoen euro wil betalen. Dat meldt De Limburger.

Meeuwis zette eerder dit seizoen nog zijn handtekening onder een nieuw contract bij Roda JC, dat loopt tot de zomer van 2012. Sindsdien is er 'intern echter iets voorgevallen', waardoor hij de club wil verlaten. "Er is de afgelopen maanden een aantal dingen gebeurd waardoor mijn geloof in een verdere samenwerking met de trainer is verdwenen. De chemie is weg. Daarom wil ik nu vertrekken", stelde de 27-jarige oud-speler van Willem II en VVV Venlo in Voetbal International.

Zelf wilde hij dus wel naar FC Groningen, maar Roda weigert mee te werken. Het houdt de vraagprijs op vijf miljoen euro en dat is voor Groningen niet op te hoesten. De club uit de Martinistad gaat nu op zoek naar een alternatief.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen