Jans wil 'extra beetje scherpte' zien tegen Utrecht

29 april 2008, 16:35   Bijgewerkt: 29 april 2008, 16:51

FC Groningen moet zich, net vorig seizoen, via de play-offs zien te plaatsen voor de UEFA Cup. Vorig seizoen slaagde die missie, na zeges op Feyenoord en FC Utrecht, glansrijk. Dit seizoen is FC Utrecht opnieuw de opponent. En ook nu moeten de domstedelingen verslagen worden, vindt coach Ron Jans.

"In de afgelopen twee seizoenen zaten we in een flow richting het slot van de competitie. En we hoeven niet onder stoelen of banken te steken dat het de afgelopen twee maanden niet het geval is geweest. Dus is het zaak er alles aan te doen om de 'focus' te krijgen. Dat extra beetje scherpte er bovenop. Voetballen wordt voor een groot gedeelte vanuit het hoofd bepaald. We willen zo scherp mogelijk voor de dag komen. En het is aan de spelers om dat op het veld te laten zien", zegt hij.

Jans maakt zich op voor een duel vol beleving en strijd, vertelt hij op de website van zijn club. "Utrecht is traditioneel een ploeg die met agressie voetbalt en soms over het randje gaat. Daartegen moeten wij gewapend zijn, want dat hoort bij voetbal. In ons team zijn er spelers die het voetbal teveel ondergaan, als er geen druk op staat. Na de winterstop speelden we vooral goed tegen betere tegenstanders. We willen nu bevestigen dat we de vorm van Ajax-thuis kunnen laten zien."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen