Koeman over ontslag: "Het zou best kunnen"

Ger
16 april 2008, 09:34   Bijgewerkt: 16 april 2008, 09:47

Ronald Koeman houdt rekening met een naderend ontslag bij Valencia. De positie van de Nederlandse trainer staat door tegenvallende resultaten zwaar onder druk. Volgens diverse kranten wordt Koeman donderdag, een dag na de bekerfinale tegen Getafe, uit zijn functie gezet.

"Het zou best kunnen", zegt de oud-international over de ontslagberichten tegen De Telegraaf. "Als je dat verhaal één keer hoort in de media, kun je het nog afdoen als onzin. Maar het wordt eentonig. En de pers is hier over het algemeen vrij goed ingevoerd." Onder leiding van Koeman daalde Valencia af naar de vijftiende plaats in de Primera Division. De club moet zich, met slechts vijf punten boven de rode streep, serieus zorgen maken over degradatie.

"Sinds we onder in de Primera Division staan, is het echt onrustig geworden", beseft de oefenmeester. "Maar ik weet niet in hoeverre de club zijn oor te luister legt bij de fans. Rechtstreeks is in elk geval nooit tegen me gezegd dat ik word ontslagen." Koeman houdt echter wel rekening met de wetten van de voetballerij. "Als de resultaten ondermaats zijn, kan het leiden tot ontslag."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen